Tech&ITHiFi-TVRSS PaginaDeMedia

LG Display anunță noua serie de panouri OLED pentru anul 2021

LG Display a împărtășit câteva detalii despre panourile OLED pe care le va livra producătorilor în 2021. Noua serie de ecrane include și un model de 42″, acesta fiind cel mai mic panou de acest tip. Asta înseamnă că vom vedea televizoare OLED mai mici și automat, mai ieftine. Asta înseamnă că tehnologia va deveni mai accesibilă pentru o plajă mare de cumpărători. Desigur, pentru cei care vor cele mai tari și mai mari modele, aceeași serie de panouri include și un monstru de 88″.

Noua serie de panouri OLED de la LG Display va cuprinde următoarele dimensiuni: 42, 48, 55, 65, 77, 83 și 88. Dintre toate aceste numere parcă scoase dintr-o extragere la loterie, producătorul susține că modelul de 77″ va avea și o versiune specială cu 20% mai eficientă. Asta înseamnă că va permite un nivel de luminozitate mai mare, un lucru benefic pentru tehnologia OLED care nu stă neapărat grozav la acest capitol.

LG Smart Bed OLED TV

Nu știm însă cine va pune în vânzare televizoare OLED de 42″, întrucât LG Display furnizează doar panoul. În același timp, compania mamă (LG Electronics) nu a anunțat încă toate detaliile despre noua serie de televizoare care folosesc aceste panouri. Nu este timpul pierdut, iar în cadrul CES 2021 este posibil să vedem câteva noutăți vis-a-vis de acest subiect. În plus, compania va prezenta în cadrul evenimentului un concept de pat inteligent care are integrat în baza acestuia un televizor de 48″ cu panou OLED flexibil care poate fi folosit fie ca TV plat, fie ca un monitor de gaming curbat.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button