HiFi-TV

Produse LG la Private Black Friday

De Black Friday LG vine cu o campanie exclusivă, în parteneriat cu Media Galaxy: Private Black Friday care ofera produse de top din gama premium 2016: televizorul LG OLED, mașina de spălat cu uscător LG Eco Hybrid și frigiderul Side-by-Side LG.

Sub sloganul Perfect Black, Perfect Black Friday, produsele de top LG vor fi în oferta online, timp de 3 zile speciale, înainte de startul oficial de Black Friday. Pentru înscrierea în campanie, consumatorii au de urmat 3 pași simpli: să acceseze http://mediagalaxy.ro/private-black-friday și să se înregistreze în perioada 2 – 15 noiembrie. Odată înscris, fiecare consumator va primi automat un cod de discount și, în zilele de 15, 16 și 17 noiembrie, isi pot cumpăra produsele LG exclusiv pe Mediagalaxy.ro.

Private Black Friday

 

Inainte de a porni la cumparaturi, iata cateva detalii depre produsele pe care urmeaza sa le achizitionati. 

Noua gamă de televizoare LG OLED oferă consumatorului o experiență de neegalat, cu mai mult realism și precizie. Întreaga gamă de televizoare LG OLED oferă o calitate uimitoare a imaginii, îmbunătățind luminozitatea culorilor. Design-ul Picture-on-Glass dispune de panouri OLED ultra-subțiri de doar 2,57 mm cu panou spate din sticlă transparentă și sistem de difuzoare sound bar în partea frontală. Televizoarele OLED afișează culori vibrante și umbre detaliate, chiar și atunci când obiecte luminoase se află lângă spații întunecate. Dezvoltat în parteneriat cu Harman/Kardon, sistemele audio ale televizoarelor LG OLED sunt proiectate cu un difuzor de sunet frontal, care oferă un sunet curat și detaliat fără nicio distorsiune. Bara de sunet este echipată cu subwoofere suplimentare pentru a susține puterea difuzoarelor. Inainte de a pleca la cumparaturi, afla mai mai multe despre televizoarele LG dintr-un interviu cu Ciprian Mirea – LG Romania.

 

Mașina de spălat cu uscător LG Eco Hybrid. Economisiţi apă, timp și bani cu Eco Hybrid, cea mai nouă tehnologie de la LG Electronics încorporată într-o super mașină de spălat. Aceasta dispune de clasificare energetică A, care economisește apa sau scurtează ciclul de uscare. Aveți de ales între Eco dry și Normal dry. Modul ECO dry nu utilizează apă pentru uscare, iar modul Normal dry scurtează întregul ciclu, reducând costurile cu energia. Unde mai pui că economisești și bani cu această mașină 2 în 1, având și uscător și mașină de spălat într-un singur loc. Dacă-ți place acest produs și vrei să afli mai multe detalii, accesează: http://www.lg.com/ro/masini-de-spalat/lg-FH4A8FDH8N

 

Frigider Side-by-Side LG. Având la dispoziție mega capacitatea de 600 de litri, puteți beneficia de o mai bună organizare și o stocare mai inteligentă. Stocați și depozitați toate cele necesare, fără grija spațiului. Cu un design special Ușa Door-in-Door™ vă permite accesul mai ușor la băuturi și gustări. Datorită cadrului avansat Slim Frame al ușii Door-in-Door™, spațiul interior a crescut cu 9%, iar rafturile suplimentare vă oferă încă un mod de a vă organiza frigiderul cu pierderi de aer rece mai mici. Pentru o detaliere completă a produsului accesați: http://www.lg.com/ro/aparate-frigorifice/lg-GSJ760WBXV

 

 

 

 

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button