Telefoane

LG are un telefon cu un display secundar „mai gros”

Ideea unui display secundar nu este ceva nou. Samsung au fost avangarda, Note Egde fiind un exemplu concret in aceasta privinta. Totusi, un display secundar inseamna si ceva baterie in minus, asta ca sa nu discutam de problemele pe care le-ar putea intampina un utilizator neatent care isi scapa terminalul pe jos.

LG pe de alta parte promite un telefon cu un display secundar, dar mai gros aparent, menit sa preintampine stangacia utilizatorului, stirea venind din partea celor de la TENAA, biroul de patente al Republici Populare Chineze.

Telefonul numit LG V10, are un display mai gros aplicat peste display-ul traditional, dar despre care inca nu se stiu foarte multe, o serie de fotografii aparand online in ultimele zile care arata jucaria celor de la LG si ceva specificatii tehnice.

Conform TENAA, dispozitivul este mult mai puternic comparativ cu flagship-ul precedent, G4, in mod paradoxa acesta avand componente similare, dar si o idee mai mare, avand un display de 5.7 inci, Quad HD, pana la 64 de Giga stocare, procesorul si cemrele de pe G4, dar si cateva imbunatatiri.

Conform acestora, specificatiile sunt impresionante, venind cu un  Snapdragon 808, 3 GB RAM, o camera frontala de 5 megapixeli si principala de 16 megapixeli, dar si un cititor de amprente. Din pacate dispozitivul nu se stie cand va ajunge in Europa. Ceea ce stim cu siguranta este ca LG V10 va ajunge in State in luna Octombrie. Iar display-ul auxiliar, vine „peste display-ul telefonului”. Nu se stie nimic despre rapoartele referitoare la puterea terminalului si nici despre afirmatia cu privinta la faptul ca terminalul este mai puternic decat LG G4.

Cel mai probabil in ziele ce urmeaza se vor face niste anunturi.

[@evleaks]

Articole asemanatoare

Back to top button