Telefoane

LG ar putea fi următorul furnizor de ecrane OLED pentru iPhone X

Știm de ceva timp că LG a urmărit să câștige comenzi pentru ecranul OLED de la Apple, dar se pare că o înțelegere între cele două firme ar putea fi mai apropiată decât era de așteptat.

În urma unui zvon recent, conform căruia LG a semnat un contract de aprovizionare cu Apple pentru ecranele OLED ale lui iPhone X, compania a fost rugată să facă o declarație care să clarifice situația.

În timp ce declarația în sine a spus că nicio înțelegere nu a fost încă semnată, tonul a sugerat că se lucrează la așa ceva.

În ceea ce privește furnizarea de ecrane OLED pentru iPhone X, nimic nu a fost stabilit în detaliu. Când un lucru va fi confirmat concret, îl vom anunța sau (în caz contrar, se va face un anunț) într-o lună.

Supremația Samsung în domeniul OLED a determinat Apple să acorde un statut de furnizor unic companiei, însă există zvonuri că LG recuperează vertiginos. Apple a folosit în trecut atât Samsung cât și LG pentru panourile sale LCD, atât pe dispozitive iOS, cât și pe Mac.

Speculațiile cu privire la o înțelegere cu Apple au crescut după o investiție de 13,7 miliarde de dolari în capacitățile companiei de producție OLED, două treimi din acestea fiind alocate pentru ecrane smartphone.

LG nu este singurul concurent care ar trebui să îngrijoreze pe cei de la Samsung. S-a anunțat recent că producătorul chinez BOE s-a oferit să construiască nu doar una, ci două linii de producție OLED de scară largă, care ar urma să fie folosite exclusiv pentru comenzile Apple.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button