HiFi-TVRSS PaginaDeMedia

LG ar putea dezvălui un monitor flexibil la CES 2021

Sud-coreenii de la LG par să aibă destui ași în mânecă pentru CES 2021. După ce ne-a stârnit curiozitatea cu un viitor televizor MiniLED, producătorul ar putea prezenta și un monitor flexibil, destinat atât filmelor. cât și gaming-ului.

Călcând pe urmele telefoanelor pliabile, tot mai multe companii se gândesc serios să lanseze pe piață monitoare și televizoare care să fie capabile de acest giumbușluc. Mulți ar spune că ăsta este viitorul pe care și l-a imaingat acum câțiva ani (buni) Sony, cu enigmaticul telefon..rulabil. Dar asta cred că a rămas și va rămâne în continuare un mister.

În cadrul CES 2021, LG ar putea dezvălui respectivul monitor care se bucură de un așa-numit Bendable CSO (Cinematic Sound OLED) Display. Acesta ar avea 48 de inci, cu rezoluție 4K și ar putea fi utilizat în două moduri: flat-screen pentru TV/filme și gaming mode, cu posibilitatea de a utiliza display-ul curbat pentru jocuri.

Teoretic, monitorul acesta nu ar fi primul produs shapeshifting. Primul televizor flexibil produs de LG se afla deja pe piata, la fel cum planul pentru un display culisabil in stilul videoproiectoarelor pare a fi pus in aplicare. Ceea ce face din noul model un produs interesant este, de fapt, trăsătura Cinematic Sound, care transformă întregul televizor într-un display combinat cu un difuzor uriaș, încorporat în construcția TV-ului.

Pentru început, monitorul flexibil LG are mari șanse să fie doar un prototip, iar dacă își face în cele din urmă loc pe linia de producție, atunci mai mult ca sigur că ne putem aștepta la un preț nu foarte prietenos. CES 2021 va avea loc între 11 și 14 ianuarie, în spațiul virtual. Cu puțin noroc, vom putea urmări o sumedenie de prezentări de ultimă generație.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button