HiFi-TVTECHTech&IT

LG anunță un televizor OLED 8K masiv

La sfârșitul acestei săptămâni va începe CES 2018, evenimentul la care toți producătorii de televizoare, telefoane și alte electronice de larg consum se vor strânge la un loc pentru a ne uimi cu lucruri extrem de scumpe și care probabil nu vor ajunge pe piață prea curând.

LG va avea la CES 2018 un nou televizor gândit special pentru a face cam orice alt televizor existent să pară modest prin comparație. Modelul are o diagonală de mai bine de 2 metri și are ca rezoluție nativă 7680×4320. Mai presus de toate, este un televizor OLED, însemnând că are o calitate foarte bună a imaginii chiar și dacă nu ar fi fost un model 8K.

LG n-a dezvăluit câteva detalii importante referitoare la acest televizor. Cum ar fi exact cât ar putea să coste această minunăție sau măcar dacă prețul va fi exprimat în dolari sau direct în organe vitale. Nu a fost anunțată nici o dată la care acest model va fi disponibil pe piață, ceva destul de normal pentru chestiile pe care le tot vedem la CES.

Un alt detaliu important peste care s-a sărit este ce exact ar putea lumea să vadă în acest moment la acest televizor, din moment ce nu prea există conținut 8K. Totuși, avem promisiunea că olimpiada din 2020 va fi emisă în 8K, așa că măcar peste doi ani de zile va fi ceva cu care se vor putea delecta. Până atunci ar putea să se uite simultan la patru filme în 4K, fără să piardă nici măcar un pixel din detaliu.

[Extreme Tech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button