RSS PaginaDeMediaȘtiri ITTECHTelefoane

LG anunță trei telefoane noi

Fără MWC

Din moment ce nu avem parte de un Mobile World Congress anul acesta, producătorii de telefoane au început să anunțe cum pot ei mai bine noile modele pe care le vor lansa în viitorul apropiat.

Unul dintre ele este LG, care a dezvăluit trei telefoane noi, numite K61, K51S și K41S. Toate acestea au în comun ecrane de 6.5 inch, un senzor de amprente pe spate, procesoare cu 8 nuclee(cu frecvențe de 2.3GHz în cazul primelor două și 2GHz în cazul ultimului), camere auxiliare pentru macro și senzori de profunzime a imaginii și toate baterii de 4000mAh.

În rest, modelul K61 vine cu 4GB de RAM și 64GB sau 128GB de stocare, cu o cameră principală de 48MP, plus una de 8MP super-wide și una frontală de 16 MP.

Modelul K51S are 3GB RAM și 64GB de stocare, cu o cameră principală de 32MP, 5MP pentru super-wide și 13MP frontală

Iar modelul K41S are 3GB de RAM, 32GB de stocare, o cameră de 13MP principală, aceeași super-wide de 5MP și una frontală de 8MP.

Toate modelele vor fi disponibile de la sfârșitul primăverii în SUA, urmând să ajungă și pe la noi cel mai probabil prin vară. Prețurile nu au fost anunțate.

În contextul grozăviilor care apar în ultima vreme, și chiar a chestiilor pe care le făcea LG acum câțiva ani, aceste telefoane par de-a dreptul neremarcabile.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button