MORE

LG AKA – telefoane ciudate, asortate cu… personalitatea ta!

Noi telefoane LG AKA nu au fost făcute pentru cei care doresc cele mai bune dispozitive pe care banii le pot cumpăra. Nu, ele au fost concepute pentru persoane  singuratice… foarte singuratice, dar cu imaginatie bogata.

Această colecție chiar o sa vina in ajutorul acelor utilizatori, deoarece fiecare dintre cele patru culori disponibile are deja un nume, o personalitate și un backstory. Serios! Eggy telefonul galben, Wooky alb, în timp ce Soul este telefonul albastru iar YoYo telefonul roz.

Componentele interne ale telefonului sunt mult mai puțin „colorate”, dar ruleaza Android KitKat pe un procesor quad-core de 1,2 GHz, are un ecran de 5 inch HD , o camera pe spate de 8 megapixeli și o cameră frontală de 2,1 megapixeli, 1.5GB de RAM, 16GB de memorie interna si un slot microSD care poate găzdui carduri de pana la 128GB.

Si acum vine vestea proastă pentru potențialii cumpărători care nu locuiesc în Coreea: aceste dispozitive vor fi disponibile numai în țara natală. Planuri pentru comercializarea in SUA și în alte locații nu exista inca. În plus, aceste telefoane ciudate nu sunt ieftine: fiecare dintre ele va costa 500.000 Korean won, sau 460 de dolari.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button