HiFi-TVRSS PaginaDeMediaȘtiri ITTECH

LG a prezentat primul televizor OLED 8K la IFA 2018

Rezoluția 8K pare a fi viitorul, conform producătorilor de televizoare prezenți la IFA 2018. LG a venit la eveniment cu propriul model care să suporte această rezoluție, dar nu orice fel de televizor, ci unul OLED.

Modelul prezentat are nu mai puțin de 88 de inch și îngrămădește la un loc peste 33 de milioane de pixeli capabil să își producă propria lumină, ceea ce înseamnă că veți avea parte de contraste și culori de calitate foarte bună.

Momentan, modelul OLED 8K anunțat de LG suferă de aceeași problemă ca cel Samsung, și anume că nu prea există conținut 8K de care să vă bucurați în acest moment. Totuși, LG estimează că piața pentru televizoarele de acest tip va crește simțitor în următorii ani, cu 5 milioane de unități până în anul 2022. Cu siguranță până atunci veți începe să găsiți conținut 8K ceva mai des ca acum. Televizorul dispune și de tehnologie de upscaling, care va permite conținutului de rezoluție mai mică să arate ceva mai bine atunci când este redat pe acest ecran 8K.

LG nu a dezvăluit un preț pentru acest televizor, dar considerând că este un mode OLED, este cât un perete și are o rezoluție 8K, foarte probabil nu va fi prea ieftin.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button