Telefoane

LG a lansat un telefon anti-țânțari

LG a dezvăluit că a lansat un nou model de telefon numit K7i. Cum diferă acest model de toate celelalte? Este construit special pentru a combate țânțarii.

Telefonul este gândit pentru regiunile din lume în care țânțarii prezintă o problemă serioasă de sănătatea, fiind responsabili pentru propagarea mai multor boli. În teorie, telefonul ar combate aceste insecte prin intermediul unui emițători de ultrasunete calibrate la o frecvență ce respinge țânțarii.

În practică, nu prea s-a dovedit că țânțarii pot fi respinși cu succes garantat de ultrasunete, dar poate că LG a găsit un mod de-a combate bâzâitorii iritanți folosind telefonul cu pricina. În rest, este un model modest echipat cu un chipset quad-core de 1.1 GHz, camere de 5 și 8 megapixeli, iar prețul său este de aproximativ 120 de dolari.

Chiar dacă implementarea ideii în LG K7i ar putea să nu funcționeze, este totuși plăcut să văd că unele companii încearcă să își facă telefoanele ceva mai versatile. Sigur, un sistem universal standardizat de module compatibile între telefoane diferite ar fi probabil o idee mai bună, dar asta nu se va întâmpla vreodată.

[Ars Technica]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button