PC

LG 34UM68-P Review monitor UltraWide – Gaming ca la cinema! [VIDEO]

LG  34UM68-P este un monitor ultrawide de la care nu aveam mari asteptari, tinand cont de numarul mare de monitoare care de care mai pretentioase si mai scumpe pe care le-am testat in ultima vreme. Dar LG 34UM68-P a reusit sa ne surprinda placut la mai multe capitole. Monitorul are o diagonala de 34 inch cu un aspect 21:9 si o rezolutie de 2560×1080 pixeli.

LG 34UM68-P -3

Panoul este unul de tip IPS si poate reda 99% din spectrul RGB. Am ramas impresionati de panou, acesta avand culori foarte bune, iar iluminarea este uniforma, urmele de light bleed de pe margini fiind aproape inexistente. Timpul de raspuns este de 5ms GTG (Grey to Grey), iar daca detineti o placa video AMD puteti beneficia de functia FreeSync, monitorul avand o plaja de frecventa de la 48HZ pana la 75HZ. LG 34UM68-P poate fi folosit de asemenea si pentru editare foto sau video, spatiul de lucru pus la dispozitie fiind generos. Functia Screen Split 2.0 ne permite aranjarea si impartirea spatiului de lucru in 14 moduri, patru din ele fiind cu suport pentru Picture in Picture. Modul de gaming poate fi accesat rapid din joystick-ul aflat sub monitor.

Odata accesat meniul Gaming, avem la dispozitie cateva moduri, precum FPS 1, FPS 2, RTS sau custom. Aceste moduri modifica imaginea astfel incat zonele intunecate din jocuri sa fie mai luminoase, asadar avem parte de o modificare dinamica a contrastului si luminozitatii, folosind in acelasi timp Black Stabilizer si Dynamic Action Sync.

Suportul lui LG 34UM68-P este unul stilat, care ne permite reglarea pe inaltime si inclinarea monitorului. Un aspect care poate fi deranjant la acest monitor este spatele glossy, ce poate deveni un adevarat magnet pentru amprente. Dar fiind totusi un monitor, este putin probabil sa umbli prea des in spate, sau sa-i expui frecvent vederii… aceasta parte. La capitolul conectica monitorul ne pune la dispozitie doua porturi HDMI, un Display Port si o mufa jack pentru sunet. Per total am fost incantati de acest monitor, iar la pretul de aproximativ 2000 lei este o alegere excelenta.

LG 34UM68-P -1

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button