Community

User Generated Review: televizorul LG 32LH530V by Ioana Muresan

Chiar eram in cautarea unui televizor care sa nu coste foarte mult, dar care sa fie potrivit pentru camera copiilor mei (Luca 6 ani si Andreea 4 ani). Nu aveam nevoie de tehnologiile cele mai grozave, ci de o imagine buna, Internet, o telecomanda solida si un monitor destul de mare incat Disney Junior sa se vada cat mai luminos!

Dintr-un mare noroc (nici acum nu-mi vine sa cred!!!) televizorul LG 32LH530V a ajuns la noi acasa. Cum arata? Are dimensiuni normale (diagonala de 81 cm), nu este un Smart TV, dar este un Full HD LED, ceea ce inseamna o imagine cat se poate de buna.

La capitolul audio, televizorul sta fooarte bine, copiii mei s-au jucat suficient cu telecomanda ca sa va garantez ca sunetul este extrem de puternic si de clar.

In ce priveste aspectul, televizorul este la fel de elegant ca toate modelele LG, rama ecranului este neagra, carcasa neagra, arata super bine in casa. Mai mult, nu este foarte greu, de aceea cred ca poate fi montat si pe un suport pe perete foarte usor.

Ceea ce l-a incantat foarte tare si pe sotul meu este faptul ca acest televizor are un tuner digital incorporat! Inteleg ca nu mai avem nevoie de vreun decodor pentru a prinde orice fel de transmisiune HD J)

In ceea ce priveste modul de folosire, marturisesc ca m-am simtit intimidata la inceput, dar mi-am dat seama ca comenzile sunt usoare, la fel si navigarea. Telecomanda cealalta (LG Quick Remote) este pentru jocuri si functiile televizorului.

Si am ajuns si la partea de jocuri. Am gasit pe televizor 3 jocuri preinstalate. Baietelul meu a fost interesat de ele, s-a jucat si s-a obisnuit foarte repede cu telecomanda speciala pentru joculete.. Inca nu am aflat daca noi mai putem instala si altele, inteleg ca exista o platforma LG cu sute de joculete. Deocamdata, la varsta noastra ne multumim cu paperboy, soccer si tiny tanks. Si cu tableta. Si cu toate telefoanele din casa.

Concluzia mea este: ai un buget redus (in jur de 1000RON), cauti un televizor de marca cu imagine si diagonala buna? Atunci modelul LG 32LH530V este ceea ce cautati. Mai mult, ai si joculete, ceea ce-l va transforma in centrul divertismentului din casa. Multumim!

Articol de: Ioana Muresan

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button