GamingRSS PaginaDeMediaTECH

LG 32GK850F-B Review – Monitor de gaming pentru pasionati si pretentiosi!

Monitorul este fereastra prin care utilizatorul de PC vede lumea digitala. Acest periferic este unul extrem de important, mai ales daca esti gamer, prin urmare specificatiile sunt importante. LG 32GK850F-B este un monitor de gaming pentru cei pasionati, care vor sa obtina cea mai buna calitate a imaginii.

Cu ce „se lauda” acest monitor de gaming?

LG 32GK850F-B are un ecran cu o diagonală de 32 inch, suporta AMD FreeSync 2 HDR, are un refresh de 144Hz și iluminare RGB pe spate. Monitoarele de generatie noua care sunt dedicate pentru gaming, nu inseamna doar marketing, cum este cazul anumitor periferice, peste care se aplica eticheta „de gaming” si gata creste pretu’, aici vorbim despre tehnologie cu adevarat utila, precum FreeSync, care sincronizeaza rata de refresh cu FPS-urile din jocuri, astfel nu mai avem parte de tearing, iar monitorul este mai ieftin decat unul cu G-Sync, care face acelasi lucru. Diagonala fiind de 32 de inch, LG a decis sa adauge un panou de tip VA cu rezolutie de  2560×1440 pixeli, o rezolutie echilibrata am putea spune, care nici nu iti „rupe” placa video daca cresti detaliile in jocuri, dar nici nu vezi pixelii de pe ecran. Panoul recunoaste 95% din specrul DCI-P3, asadar putem face si ceva editare foto/video pe acesta.

Monitorul are doua optiuni pentru timpul de raspuns, una normala cu 5ms GTG care se activeaza din menu la optiunea Faster si una de 1ms care se numeste Motion Blur Reduction. Monitorul suporta si HDR, el fiind certificat cu standardul VESA 400. Asadar, chiar daca nu avem o luminozitate de 1000 lumeni, acesta poate reda HDR, el avand o lumoniztate de 400 lumeni. Panoul frontal are tratament Anti-Glare si un unghi de vizualizare de 178 de grade.

Designul, iluminarea si… pretul lui LG 32GK850F-B!

Monitorul arata ca unul de gaming si se comporta pe masura asteptarilor, dar si a pretului care nu este tocmai mic, el fiind in jur de 3000LEI, asadar performantele high end isi pun evident amprenta si pe pret. Baza monitorului are o forma de V, cu accente rosii si este suficient de stabila incat sa sustina ecranul de 32 de inch. Marginile subtiri are ecranului ne ofera posibilitatea de a forma configuratii multi-monitor, fara sa avem acele margini negre, late si deranjante.  Pe spatele monitorului avem evident si RGB, LG numind aceasta functie Sphere Lighting. Accesul la setari se face direct din meniul monitorului, de unde putem sa si oprim iluminarea.

Meniul este usor de utilizat, el avand separat si optiuni pentru gaming. Pentru conectivitate avem acces direct in spatele acestuia, unde regasim doua HDMI, un DsiplayPort, doua USB 3 si o mufa jack.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button