MORE

Idee extrem de ingenioasa: masina de spalat “cangur” de la LG!

Unele dintre cele mai “exotice” masini de spalat apartin celor de la LG. Este vorba despre modelele WD100C și WD200C, masini de spalat 2 in 1, care sunt introduse… sub masinile de spalat traditionale. Coreenii spun ca acest sistem, Twin Wash, poate economisi spațiu și bani.

lave-linge_lg_twin_wash

Cum arata? Sunt 2 mașini de spălat de dimensiuni foarte reduse, cu încărcare pe deasupra și sunt fixate intr-un sertar care aluneca sub o mașină de spălat tradițională cu incarcare frontala.

Prin design-ul lor, mașinile de spălat LG WD100C si WD200C permit spalarea mai multor tipuri de rufe si materiale in acelasi timp. Daca in mod normal separati albele sau materialele delicate de restul rufelor, acum Twin Wash face sa ai in casa si o a doua masina de spalat , fără a sacrifica spațiul!

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button