Foto-VideoTech&IT

Lexar a dezvăluit un card SDXC de 1TB

Aveți prea multe imagini RAW cu pelicani în cameră, dar încă n-ați terminat de făcut poze? Atunci probabil nu v-ar strica un card SD mai mare. Cât de mare? Poate de 1TB.

Lexar anunță un nou card în format SDXC cu tocmai această capacitate. Primul din lume, chiar! Știu că am spus exact același lucru despre Sandisk cu trei ani în urmă, dar acel prototip nu prea a reușit până acum să ajungă pe piață ca un produs efectiv. Ceea ce înseamnă că practic nu există încă un card SD de 1TB disponibil pentru muritorii de rând.

Modelul făcut de Lexar, însă, va sosi pe piață peste câteva săptămâni și chiar are un preț. Va costa nu mai puțin de 500 de dolari. Dar ce primiți la acest preț? Pe lângă suficient spațiu încât să îngrămădiți oricâți pelicani doriți pe acolo, aveți parte de viteze de citire secvențiale de până la 95MB/s, scriere secvențială de până la 70MB/s, iar viteza minimă garantată este de cam 30 MB/s.

Nu are certificare pentru a funcționa la mai puțin de 0 grade, așa că probabil nu ar fi bine să nu stați cu camera prea mult pe afară fără să o folosiți, iar apoi să vă așteptați să funcționeze din prima. Dar dacă dați 500 de dolari pe un card SDXC de 1TB, probabil știți ce faceți.

[Anandtech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button