Gaming

Leo’s Fortune, un prieten haios in momentele de plictiseala!

Leo’s Fortune este categoric un joc ce ar trebui sa existe pe orice dispozitiv ce ruleaza iOS. Indiferent de gusturile fiecaruia in materie de jocuri de mobil, acesta poate satisface orice asteptare, avand cate putin din toate: o bila paroasa pufoasa, grafica foarte buna, dinamica de exceptie pentru cei care pun pret pe asa ceva, tot felul de piedici de care trebuie sa treci pentru a merge mai departe in joc si are chiar si un fir narativ, potrivit cel mai mult pentru copii.

Leo, acest pufos mustacios, pleaca in cautarea averii lui pierdute si conform povestii narate de el cu voce grava, ajunge pe la diverse cunostiinte unde el crede ca ar putea da de urma aurului. Atat gameplay-ul dar si ambientul si muzica par cumva desprinse din Trine. Controalele pot fi putin derutante la inceput. Si nu din cauza faptului ca nu exista joystick-uri ca in alte jocuri, deoarece exista posibilitatea de a le activa, ci din cauza dinamicii jocului. Leo poate fi controlat fata-spate din stanga display-ului, iar din partea dreapta acesta se poate gonfla sau se poate apasa in pamant. Partea cu gonflatul e foarte amuzanta la inceput, observand cum expresia lui de mosier suspicios se transforma intr-una de arici de mare. Ce nu explica tutorialul si jucatorul afla abia mai tarziu este ca Leo poate fi tinut umflat pentru a pluti o distanta mai mare, decat are posibilitatea printr-o simpla saritura. Prin controale putin derutante ne referim la acele momente dese in care suntem nevoiti sa facem o bucla peste cap si trebuie sa schimbam sensul de mers al personajului in functie de viteza cu care se deplaseaza. E intr-adevar nevoie de putina perseverenta pentru a-l putea controla.

Sunetele din joc sunt foarte intersante, ca de exemplu atunci cand Leo pufosul loveste solul si suna ca un pompon de majoreta. Sau ca un pamatuf de sters praful. Joculetul este plin de ghicitori, insa n-ar strica un grad mai inalt de dificultate, precum Machinarium sau Limbo, si putem spune ca ne-ar fi placut sa descoperim tot felul de lucruri marunte ascunse pe parcursul jocului. Cu toate acestea, ca orice joc ce se respecta, primeste regulat update-uri cu niveluri noi pentru a mentine interesul. Cu siguranta Leo parosul poate deveni un prieten foarte bun in momentele de plictiseala precum calatoriile in metrou sau in asteptarea unui prieten… adevarat.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button