MORE

Leonardo Di Caprio lucreaza la un film Captain Planet

Pentru multi dintre noi, Testoasele Ninja, Power Rangers, Saiber Raider sau Marcon 1 sunt doar cateva dintre delesenele animate ale copilariei, asta ca sa nu mai discutam despre obsesia nationala numita Captain Planet, un show care numara cativa fani si la noi in tara.

Din pacate pana acum, cu excepția unor mici glume din partea celor de la Funny or Die, majoritatea zvonurilor legate de Captain Planet s-au dovedit a fi false.

Totusi, lucrurile urmeaza sa se schimbe, un nou film, produs de insusi Leonardo Di Caprio se pare ca este deja in productie, daca este sa plecam urechea la zvonuri.

Potrivit publicatiei The Hollywood Reporter, Leonardo DiCaprio este implicat direct in aceast proiect, casa sa de productie Appian Way Productions urmand sa se partenerieze cu Paramount pentru a produce noul film.

Jono Matt, cunoscut pentru faptul ca a regizat cateva episoade din Glee si 18 in Sons of Anarchy, alaturi de Glen Powell, cunoscut din Scream Queen, se vor ocupa de scenariu.

Pana in acest moment nu exista foarte multe informatii despre proiect, totusi, DiCaprio a fost si este implicat din ce in ce mai mult in actiuni legate de protejarea mediului, iar un film Captian Planet pare sa faca sens. Totusi, speram sa nu se transforme intr-o morala de doua ore in care ne este explicat, in detaliu, cu muzica trista, cat de mult afecteaza omul Globul.

(The Hollywood Reporter)

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button