PC&Consoles

Leonard Boyarsky paraseste Blizzard

Din categoria „A venit Craciunul? Nu? Esti sigur?”, am o veste excelenta pentru fanii jocurilor produse de Troika, echipa incepe sa se reformeze la Obsidian.

Dupa ce Tim Cain s-a alaturat studioului, acum a sosit si Leonard Boyarsky, dupa cum demonstreaza chiar imaginea postata de Cain, cu Boyarsky pe fundal.

14698

Leonard Boyarsky a parasit Blizzard la inceputul lunii, petrecand cativa ani acolo lucrand ca Lead World Designer la Diablo 3. In trecut, Boyarsky a fost responsabil pentru stabilirea modului in care Fallout arata si se „simte”, cel putin cand vine vorba de primele jocuri ale seriei.

Apoi, el a lucrat la studioul Troika, unde a fost unul din oamenii cheie in dezvoltarea legendarelor Arcanum of Steamworks and Magick Obscura, iar apoi Vampire The Masquerade Bloodlines.

Nu se stie momentan la ce proiecte va lucra in cadrul studioului Obsidian. Cel mai recent titlu al studioului este RPG-ul Tyranny, publicat de catre Paradox Interactive.

Daca vreti o speculatie, as avea una pentru voi. Vampire! Are sens. La urma urmei, Paradox detine proprietatea, Paradox pare sa lucreze bine cu Obsidian, Boyarsky a fost la carma lui Bloodlines, Paradox a dezvaluit ca vrea mai multe jocuri World of Darkness. Alternativ, ar putea lucra la ceva cu totul nou.

[RPG Codex]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button