Știri ITTECHTelefoane

Lenovo Z5 Pro GT, primul smartphone Android cu 12GB RAM

În cadrul unui eveniment organizat ieri, Lenovo au introdus primul lor telefon cu cameră triplă, Lenovo Z5s. Zvonurile sugerau că va fi vorba de un smartphone cu mai mult de 8GB RAM, dar compania a venit cu o surpriză și mai mare, introducând modelul Lenovo Z5 Pro GT, primul smartphone cu chipset Snapdragon 855 și memorie de 12GB RAM. Cum telefonul este conceput în jurul vitezei de navigare, are și un design pe măsură, cu o cromatică și linii care amintesc de cursele auto. Panoul din spate este din sticlă cu un model care imită carbonul, în timp ce pe pe margini, în jurul senzorilor și pe partea superioară se găsesc accente roșii.

Alte caracteristici ale telefonului au rămas neschimbate de la modelul Lenovo Z5 Pro. Varianta GT vine echipată cu un display de 6.4 inci Super AMOLED, cu scanerul de amprente amplasat sub ecran și un mecanism de alunecare ce maschează camera duală de selfie de 16MP + 8MP, în timp ce camerele principale sunt de 16MP pentru lentila principală și 24MP pentru senzorul secundar.

Lenovo Z5 Pro GT va putea fi găsit în trei variante de preț: 340 de euro pentru varianta cu 6GB RAM și 128GB spațiu de stocare, 440 de euro pentru cea cu 8GB RAM și 256GB spațiu de stocare și aproximativ 560 de euro pentru versiunea de top, cu 12GB RAM și 512GB spațiu de stocare. Pre-comenzile încep pe 15 ianuarie, iar lansarea oficială pe piață este programată pentru 24 ianuarie.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button