MORE

Lenovo Yoga Home 900, o tableta de 27 inch

Cei care vor o tableta suficient de mare incat sa doarma pe ea au acum la dispozitie un nou model de la Lenovo, Yoga Home 900.

Aceasta tableta masiva are nu mai putin de 27 de inch, si poate functiona, la nevoie, ca un PC, avand Windows 10 pe post de sistem de operare. Dar atunci cand standul care ii permite lui Yoga Home 900 sa stea in picioare este retras, o alta interfata va inlocui Windows 10, numita Aura, care este mult mai practica pentru aplicatii tactile.

Tableta gigantica vine in variante multiple, modelul de top fiind echipat cu un i7 Intel din seria Broadwell, 8GB de memorie RAM, 1TB de stocare pe SSHD, si chiar o placa video dedicata, un GeForce 940A cu 2GB de memorie video. Regretabil, ecranul acesta titanic suporta doar rezolutia de 1920×1080.

LenovoYoga9002img

Tot ansamblul cantareste putin peste 7 kilomgrame, si va putea fi cumparat in curand la pretul minim de cam 1550 de dolari.  Yoga Home 900 nu este tocmai prima astfel de tableta cu marimi exagerate de la Lenovo, fiind chiar al treilea an in care compania vinde asa ceva. Dar anul acesta au decis sa ajute componenta hardware cu software menit sa ofere mai multa utilitate.

Spre exemplu, tableta vine la pachet cu jocuri de societate precum Risk, International Chess, sau aplicatii precum Crayola Paint. Regretabil, nu include lucruri cu adevarat utile, precum Roll20 sau ceva care nu putea fi jucat sau facut folosind hartie de aproximativ 1500 de ori mai ieftina.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button