MORE

Lenovo Yoga Book este un sketch pad combinat cu un laptop

În cadrul evenimentului IFA 2016 Lenovo a prezentat o abordare destul de inedită a conceptului de tabletă/PC, sub forma lui Yoga Book.

Acest dispozitiv are o formă destul de obișnuită, cea a unei tablete care se leagă de e o tastatură printr-o balama pliabilă în ambele direcții, doar că tastatura sa nu prea este una standard. În locul unui aranjament normal de taste, Lenovo Yoga Book folosește o suprafața tactilă care are deja imprimată forma unei tastaturi cu locul unde veți găsi fiecare buton. Această „tastatură” însă nu este folosită doar la a scrie fără zgomot, deoarece poate primi input de parcă ar fi un ecran, un touchpad sau o tabletă grafică.

lenovo yoga book

Folosind creionul digital integrat, puteți cu ușurință să faceți schițe, desene sau să lucrați în software-ul preferat. Puteți chiar suprapune o foaie de hârtie peste suprafață, acel creion venind și cu o rezervă de cerneală care vă permite să scrieți un document real care este digitalizat în același timp, sau să desenați ceva real și digital simultan. Orice scrieți sau desenați pe această suprafață este salvat automat chiar și când dispozitivul are ecranul stins.

lenovo yoga book 2

Bateria lui Lenovo Yoga Book este de 8500mAh, ceea ce ar trebui să îi asigure o o autonomie de 15 ore. Ecranul este un IPS de 10.1 inch, care suportă o rezoluție maxima de 1920×1200. Dispozitivul va fi disponibil atât într-o variantă cu Android de 500 de dolari, cât și una cu Windows 10 de 550 de dolari, în funcție de preferințe, iar de procesare se ocupă un chipset Intel Atom x5.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button