PC

Lenovo Yoga 910-Tot Yoga, dar mai bun!

Inca de la inceput am avut ocazia de a ne juca poate cu cel mai tare hibrid de la Lenovo, renumitul Yoga 900. Un hibrid care combina performanta si stilul printr-o balama realizata din cateva sute de zale, precum bratara unui ceas de lux.

Lenovo Yoga 910 reprezinta in acest moment varful de gama al companiei in zona de hibride. Noua iteratie arata similar cu modelul anterior. Ambele au aceleasi dimensiuni, un aspect bun fiind ca nu va mai trebui sa va schimbati geanta de transport 🙂

Modelul de anul trecut ne incanta cu o carcasa realizata din magneziu; si modelul de anul acesta vine cu o carcasa din metal. Desi Yoga 900 si Lenovo Yoga 910 au acelasi sistem de balama, cel de pe 910 este  mai rezistent. De asemenea acum regasim pe Yoga 910 si un cititor de amprente.

Dpdv al conectivitatii, avem la dispozitie doua USB Type C, dintre care unul este dedicat pentru incarcare. Mai avem un USB A si o mufa combo pentru casti si microfon. Daca doriti output pentru HDMI sau card reader, veti avea nevoie de un adaptor, cum este si in cazul lui MacBook.

Ecranul lui Lenovo Yoga 910 este mai mare, mai luminos si mai clar. Desi carcasa are dimensiuni asemenatoare cu cele ale modelului vechi, ecranul este mai mare gratie bezelului mai ingust, iar rezolutia este acum 4K, in loc de 3200×1800.

Tastatura este si mai comfortabila, cu un sunet placut de „click” la atingere. Tastele home, end, pageup, page down au fost mutate pe sageti, fata de pozitionarea „pe rand”. Trackpadul a fost si el marit, dar din pacate acesta are butoanele de click integrate.

Performantele au fost putin crescute gratie noului procesor Intel i7 7500u si stocarii rapide pe slot m.2 cu standard NVME. Stocarea are o capacitate de 512GB iar memoria RAM are o capacitate de 16GB.

Bateria are acum o autonomie crescuta, aceasta fiind imbunatatita de la 66Wh la 78Wh, iar Lenovo sustine ca modelul cu ecran Full HD poate ajunge pana la 15.5 ore autonomie. In concluzie, noul model repara cateva dintre micile neajunsuri ale modelului anterior, iar aspectul de ansamblu este imbunatatit. Pretul lui Lenovo Yoga 910 este in jur de 6000 LEI.

 

 

 

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Pingback: Lenovo Yoga 910-Tot Yoga, dar mai bun! – Informații din tehnologia reală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button