MORE

Lenovo Vibe Z2 Pro, o noua aparitie QHD

Piata de telefoane mobile este dominata de Apple si Samsung, dar exista competitori redutabili, gata de lupta, cu terminale la fel de performante si competitive ca pret.  Lenovo este unul dintre acestia, iar flagship-ul lor, Vibe Z are un deja succesor in Vibe Z2 Pro.

Vibe Z2 Pro este…total diferit. Daca Vibe Z opta pentru plastic, Z2 Pro vine cu o carcasa metalica si aspect high-end, fiind un telefon cu un ecran de 6 inch, Quad HD, cu o rezolutie de 2560×1440 de pixeli, cu margini extrem de subtiri, dotat cu o camera OIS dual blitz LED, o baterie gigantica de  4000 mAh si un procesor quad core la 2.5GHz Snapdragon 801. Ne simtim obligati sa mai adaugam ca telefonul are doar 7.7 mm grosime si vine si cu suport NFC.

Varianta asiatica este dual-SIM cu suport LTE, dar este posibil ca Europa si America si aiba parte de alte versiuni. Specificatiile telefonului nu sunt de ici de colo, avand in vedere ca Lenovo are acum in subordine si Motorola, recent achizitionata de la Google, companie care isi poate aduce aportul de experienta in materie de mobile. Lenovo in ultima vreme se dovedeste un sahist iscusit, facand mutare dupa mutare buna, si are capacitatea de a deveni o amenintare extrem de serioasa pentru lideri. Mai ales ca acum il au si pe Colin Giles, un veteran in industrie care si-a inceput cariera la Nokia, recent renuntand la postul  pe care il avea la Huawei pentru a lucra la Lenovo.

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close