MORE

Lenovo a vandut 100 de milioane de ThinkPad-uri, si aniverseaza evenimentul la CES 2015 cu ultima generatie ThinkPad X1 Carbon

Da, Lenovo a vandut 100.000.000 de ThinkPaduri de-a lungul timpului! Adica, la 7 miliarde de oameni cati numara planeta in acest moment, unul din 70 de oameni ar detine un ThinkPad. Impresionant! Brandul ThinkPad a aparut in 1992 in curtea IBM, ca apoi divizia de PC-uri a companiei americane sa fie preluata in 2004 de catre Lenovo. Astfel, Lenovo este vanzatorul numarul 1 de PC-uri al planetei cu o cota de piata de 20%. Dar este si numarul 3 in tablete, numarul 3 la servere, si acelasi loc 3 la smartphone-uri. „Fericitul eveniment” al atingerii cifrei record de 100 de milioane nu putea trece neaniversat, mai ales ca incepe CES Las Vegas 2015, asa ca Lenovo a prezentat ThinkPad X1 Carbon, un laptop de doar 17.7mm grosime si cu procesoare Intel Core din generatia a cincea.

Obiceiul producatorului chinez de a-si configura produsele in functie de cerintele utilizatorilor si bugetul acestora nu se dezminte nici in cazul de fata: displayurile pe aceasta „masinarie” pot fi Full HD sau WQHD, cu sau fara docking station, diferite capacitati de stocare pe SSD etc. La aceasta lansare se mai adauga o puzderie de produse noi: laptopuri din seriile X, T, L si E, monitoare de business, boxe bluetooth, etc.

Ne frecam mainile si le asteptam si pe plaiuri mioritice, desi probabil nu va dura prea mult dupa cum ii stim pe cei de la Lenovo, chiar in conditiile in care toate aceste produse abia au fost prezentate la CES.

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close