Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Lenovo Smartband-O bratara inteligenta ce poate conecta la orice terminal Android, iOS sau Widows Phone!

/
/
/
/
image

Lenovo SW-B100 Smartband este o bratara care se „zvonea” inca de la IFA. Astazi au aparut pe internet testele si certificatele FCC… si cateva poze!

Spre deosebire de alte bratari, Lenovo SW-B100 nu este una dedicata pentru Android, ea se poate conecta si cu iOS sau Windows Phone. Carcasa bratarii este facuta din plastic, in interior are un monitor pentru puls, si este rezistenta la apa si praf conform standardului IP67. Bratara mai include un pedometru, un calculator pentru distanta parcursa, un sleep tracker si poate estima caloriile arse.  Bratara se coneteaza la dispozitivele mobile folosind semnalul Bluetooth, si mai poate trimite diverse alerte si notificari catre dispozitivul unde este conectata. Cand este conectata cu un telefon sau o tableta, aceasta va poate notifica printr-o vibratie cand primiti un apel telefonic, un sms sau un email. Durata de viata a bateriei este de 7 zile.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar