MORE

Lenovo Smart Cast este un telefon SF care iti poate proiecta… tastatura pe masa!

Sa fiu sincer, ideea de telefon cu proiector nu prea mi-a suras. Am vazut aceasta idee prin filme SF de categorie B si nu am fost prea impresionat de ideea ca poti sa iti proiectezi filmele pe pereti direct din telefon. Sigur, este o idee interesanta sa ai un proiector in telefon, dar tehnologia nu este atat de matura. Ei bine, se pare ca m-am inselat amarnic, telefonul cu proiector Lenovo Smart Cast schimbandu-i definitiv parerea acestui redactor sceptic.

De ce sunt atat de interesat de acest terminal? Ei bine, pentru ca face ceva ce am vazut doar la conceptele de telefoane, si anume sa proiecteze o imagine… tactila pe o suprafata plana! Lucru care nu este de ici de colo, daca m-a intrebati pe mine.                                                                                

Anuntat la Lenovo Tech World, Smart Cast este primul smartphone cu un proiector capabil sa proiecteze atat un ecran tactil, dar si aplicatii: de exemplu o tastatura virtuala! Si asta nu este tot. Pe langa modul de proiectie normal, exista si un surface mode, asa cum l-a numit Lenovo, care iti permite sa rasucesti lentila proiectorului, transformand telefonul intr-unul cu stand, utilizatorul putand sa se joace Fruit Ninja sau Angry Birds in liniste. Ramane sa vedem acest telefon in actiune, asta pentru ca este cel mai SF telefon pe care l-am vazut vreodata!

Articole asemanatoare

Back to top button