Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Lenovo si Razer colaboreaza pentru a construi sisteme de Gaming

/
/
/
img

Daca sunteti un fan al produselor Lenovo si a celor Razer, Craciunul a venit mai devreme pentru voi, pentru ca cele doua companii anunta o initiativa noua de colaborare prin care vor realiza PC-uri de gaming.

Aceste PC-uri Lenovo/Razer vor fi din seria Lenovo Y, un nume evidentiat de sigla iluminata de pe fata ca carcasei, cea care aminteste putin de Timeshift, intr-o varianta mai verzuie. O caracteristica notabila la aceste PC-uri va fi sistemul de iluminare Razer Chroma, care va permite personalizarea sistemului intr-o varietate de culori.

Detalii exacte despre seria Y vor fi dezvaluite abia anul viitor la CES, prin ianuarie, dar daca ar fi sa luam imaginile prototipului ca fiind apropiate de cele ale unui produs final, atunci ar fi un detaliu destul de important pe care il putem intui. Si anume, ca PC-ul se va folosi de placi video GeForce, intr-o configuratie SLI. Ca urmare, nu vor fi ieftine.

Ce e drept, carcasa este aratoasa, dar nu tocmai pe cat de indrazneata era cea a lui Project Christine, un PC complet modular a carui fiecare componenta era racita cu lichid. Razer a dezvaluit acum ceva ani acel sistem, iar de atunci nu s-a mai auzit ceva concret despre el.

Cel putin acum exista ceva competitie pentru Alienware, dar poate la preturi care nu sunt la fel de piperate.

[Arstechnica]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar