PCTelefoane

Lenovo prezintă cele mai recente inovații dezvoltate sub conceptul „Mai bine. Diferit” în cadrul CES 2017

Las Vegas, 3 ianuarie 2017: Lenovo a lansat astăzi, în cadrul ediției 2017 a Consumer Electronics Show (CES), o gamă completă de dispozitive inovatoare dezvoltate sub conceptul “Mai bine. Diferit”.

Consumatorii se așteaptă ca dispozitivele lor să fie dezvoltate special pentru a răspunde propriilor nevoi și obiceiuri de utilizare, indiferent că se află acasă, la birou sau în mișcare. Lansările de la CES consolidează angajamentul Lenovo de a inova, astfel încât să ofere soluții personalizate nevoilor diferite ale fiecărui consumator.

Abordarea noastră față de inovație este de a ne asigura că evoluăm în mod constant și că înțelegem modul în care tehnologia lucrează pentru fiecare utilizator, afacere și locuință în parte”, a declarat Gianfranco Lanci, Președinte și Chief Operating Officer, Lenovo. „Ne-am asumat angajamentul de a ne înțelege clienții și vom continua să creăm experiențe mai bune, fie că discutăm despre PC-uri optimizate pentru lucru, divertisment sau gaming, despre noua generație de inovații AR/VR sau despre soluții pentru locuințe inteligente”.

Familia ThinkPad X1 oferă o experiență premium

Noua generație de produse ThinkPad X1 continuă seria de inovații fără compromisuri și răspunde nevoilor în continuă schimbare ale consumatorilor pentru care granițele dintre experiența de lucru și cea de divertisment se atenuează. Reacțiile, experiențele și informațiile oferite de utilizatori au determinat Lenovo să dezvolte produse care să răspundă dorințelor care contează cel mai mult pentru consumatori.

Noul ThinkPad X1 Carbon, disponibil în varianta clasică ThinkPad Black și o nouă culoare argintie, este cel mai ușor notebook de business cu ecran de 14 inchi, cântărind doar 1,13 kg. Cu o durată de utilizare a acumulatorului de până la 15 ore*, ideală pentru deplasări prelungite, X1 Carbon a fost reproiectat pentru a include porturi ThunderboltTM 3, conexiune super rapidă LTE-A Wireless WAN și opțiuni WIFI CERTIFIED WiGigTM care oferă performanță și conectivitate la superlativ. Utilizatorii vor beneficia de protecție suplimentară împotriva amenințărilor cibernetice datorită funcțiilor de securitate optimizate. Un senzor de amprentă conectat la un chip dedicat care gestionează procesarea biometrică contribuie la securizarea și simplificarea procesului de autentificare Windows Hello, la care se adaugă și noua cameră cu infraroșu și funcție de recunoaștere facială.

Disponibil și în noua variantă de culoare argintiu metalic, ThinkPad X1 Yoga este extrem de flexibil și se adaptează cu ușurință la nevoile utilizatorilor, oferind o experiență multi-modală autentică. Acesta poate afișa culori uimitoare și tonuri întunecate absolute, fiind singurul notebook de 14 inch cu ecran OLED. Stiloul reîncărcabil optimizat și tastatura adaptabilă îmbunătățită completează experiența oferită de ThinkPad X1 Yoga.

Noua generație ThinkPad X1 Tablet continuă să impresioneze prin greutatea redusă, modularitate și versatilitate. Dispozitivul poate fi echipat cu module unice care oferă posibilitatea de extindere a porturilor și până la 5 ore de utilizare suplimentară a acumulatorului, precum și cu un proiector integrat.

Noul Miix 720, perfect pentru întreaga zi

Dispozitivul detașabil Miix 720 Windows® include toate funcțiile necesare pentru a lucra mai inteligent, fiind echipat cu un ecran de 12 inch QHD+, o tastatură integrată cu suport tactil pentru o mai mare precizie, precum și cu un procesor Intel® Core™ i7 de până la a 7-a generație și Thunderbolt™ 3, cel mai rapid port disponibil pe un PC în prezent2. Noul dispozitiv se transformă instant într-o tabletă cu suport pentru funcții multiple, potrivită pentru a lucra de oriunde. Stiloul multi-funcțional Lenovo Active Pen 23 face din Miix 720 un dispozitiv ideal pentru a lua notițe cu ușurință sau pentru a da viață conceptelor creative.

Când este timpul pentru relaxare, camera integrată cu infraroșu și funcție de recunoaștere facială Windows Hello™ permite consumatorilor să se instaleze confortabil pentru a urmări o seară întreagă programul preferat, fără a fi necesar să reintroducă parola. Suportul cu posibilitate de rotație de până la 150 de grade permite o ajustare rapidă a unghiului de vizionare preferat pentru a oferi o seară de confort și divertisment.

 Pe baza unei analize comparative a produselor disponibile online la data publicării acestui material

2 Întrebări frecvente despre Thunderbolt: https://thunderbolttechnology.net/tech/faq

3 Lenovo Active Pen 2 este comercializat separat și poate fi disponibil la pachet sau opțional în funcție de regiune.

De-a lungul timpului, Lenovo a construit o comunitate de gameri care ajută compania să înțeleagă mai bine ceea ce contează cel mai mult pentru aceștia. Pentru a răspunde nevoilor în continuă evoluție a comunității de gameri, Lenovo lansează sub-brandul de gaming Lenovo Legion, pentru a oferi utilizatorilor produsele, comunitatea și experiența captivantă care le stimulează pasiunea pentru jocurile PC. Lenovo lansează și primele dispozitive sub noul brand, noile laptopuri Lenovo Legion Y720 și Lenovo Legion Y520 pentru o experiență de gaming modernă. 

Două laptopuri de gaming puternice, concepute pentru toți jucătorii, Lenovo Legion Y720 și Lenovo Legion Y520 le oferă gamerilor o tehnologie de ultimă generație care le permite să se bucure de o experiență imersivă superioară. Noile PC-uri oferă o experiență de joc mai bună din toate punctele de vedere: compatibilitate VR optimizată grație celor mai noi elemente grafice NVIDIA®, sunet mai bun cu Dolby Atmos® și o performanță superioară datorită celui mai recent procesor Intel® Core™ i7 de generația a 7-a. Noua gamă Lenovo este concepută pentru a răspunde cererii comunității de gaming pentru o experiență superioară prin PC-uri de gaming de generație viitoare inspirate de nevoile jucătorilor.

Acces mai ușor la tehnologiile inteligente

Unul dintre cele mai importante obiective într-o lume conectată este să oferim o experiență inteligentă superioară unui număr cât mai mare de utilizatori și să facilităm accesul la tehnologiile inteligente. Pornind de la o cercetare aprofundată privind provocările și nevoile consumatorilor, Lenovo a creat Lenovo Smart Assistant, un nou asistent personal digital cu utilizare largă, integrat cu serviciile de voce Amazon Alexa. Realizat în colaborare cu Amazon, Lenovo Smart Assistant, o soluție cu un design elegant, recunoaște comenzile vocale ale utilizatorilor pentru a căuta pe internet, a reda muzică, a crea liste sau intrări în calendar și multe altele. Și pentru că „creierul” Alexa este în cloud, soluția devine mai inteligentă pe zi ce trece. Lenovo Smart Assistant este conceput să funcționeze cu toate dispozitivele Lenovo pentru smart home, dar și să se integreze cu produsele terțe existente pentru a extinde opțiunile utilizatorilor.

Lenovo Smart Storage, care completează gama Lenovo de soluții pentru smart home, este o aplicație securizată pentru stocare digitală cu o capacitate masivă de 6TB, acces wireless dual-band și capabilități de auto-sincronizare cu dispozitive multiple. Concepută pentru a asigura securitatea și accesul P2P (peer-to-peer) la fișierele media stocate, precum fotografii, muzică și documente, Lenovo Smart Storage le oferă utilizatorilor un control rapid al datelor și fișierelor. Software-ul de recunoaștere facială integrat poate organiza cu acuratețe o întreagă colecție de fotografii în funcții de trăsăturile faciale recunoscute.

Preluați controlul cu Lenovo 500 Multimedia Controller

Într-un context de expansiune explozivă a TV-urilor smart cu conexiune la internet, am construit Lenovo 500 Multimedia Controller, un dispozitiv care integrează o tastatură și un mouse wireless de ultimă generație și încape în palmă. Lenovo 500 Multimedia Controller îmbunătățește dramatic modul în care utilizatorii se conectează la PC-uri, internet și monitoarele și redefinește modul în care arată, se simte și funcționează un dispozitiv compact de tip Human Interface Device (HID). Zona de tastatură funcționează și ca touchpad cu suport pentru Windows 10, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot tasta ca pe un dispozitiv convențional sau pot mișca degetele pe suprafața ei ca atunci când folosesc un touchpad.

 Capacitatea disponibilă este mai mică și variază în funcție de numeroși factori precum formatarea, partiționarea, sistemul de operare și alte acțiuni care utilizează o parte din această capacitate. Capacitatea disponibilă se poate modifica în urma actualizărilor de software.

Lenovo Phab 2 Pro, primul smartphone integrat cu tehnologia Tango™, este acum disponibil online și în magazinele partenere, oferindu-le utilizatorilor de smartphone-uri din întreaga lume experiențe de Augmented Reality unice pe dispozitive mobile. În calitate de smartphone de referință pentru toți dezvoltatorii de aplicații Tango, Lenovo Phab 2 Pro este optimizat pentru noul val de aplicații dedicate. Pentru a susține tehnologia Tango, smartphone-ul este prevăzut cu o serie de senzori care captează 250.000 de indicatori pe secundă și procesează informații din detectarea mișcărilor, scanarea suprafețelor și detectarea adâncimii. Aplicațiile care utilizează această tehnologie generează acum noi experiențe AR și VR în domenii precum retail, jocuri, design interior și educație. Printre acestea se numără aplicații precum iStaging, Matterport și Hot Wheels Track Builder. Decorați-vă și proiectați-vă spațiul interior, filmați-vă cu holograme sau transformați-vă locuința într-un loc de joacă virtual – mai multe informații despre experiențele oferite de noile aplicații Tango sunt disponibile aici.

Lenovo și-a construit o poziție solidă în ecosistemele Android și Chrome odată cu lansarea de succes a Lenovo Yoga Book și Lenovo Phab 2 Pro în 2016. Lenovo va continua să își concentreze atenția asupra produselor precum Yoga Book și Chromebooks, precum și asupra tehnologiei Tango prin dispozitive optimizate pentru AR/VR.

 • ThinkPad X1 Carbon – preț de pornire de la $1.349, disponibil începând din februarie 2017.

 • ThinkPad X1 Yoga – preț de pornire de la $1.499, disponibil începând din luna februarie 2017.

 • ThinkPad X1 Tablet – preț de pornire de la $949, disponibil începând din luna martie 2017.

 • Miix 720 (cu tastatură inclusă) – preț de pornire de la $999,99, disponibil în variantele de culori Champagne și Iron Gray începând din aprilie 2017.

 • Lenovo Active Pen 2preț de pornire de la $59,99, disponibil începând din luna februarie 2017.
 • Lenovo Legion Y720 Laptop – preț de pornire de la $1399,99, disponibil începând din aprilie 2017.

 • Lenovo Legion Y520 Laptop – preț de pornire de la $899,99, disponibil din februarie 2017.

 • Lenovo Smart Assistant – preț de pornire de la $129,99, disponibil în variantele Light Gray, Green și Orange începând din luna mai 2017. Lenovo Smart Assistant Harman Kardon® Edition are un preț de pornire de $179,99 și este disponibil începând din mai 2017.

 • Lenovo Smart Storage – preț de pornire de $139,99, disponibil începând din luna mai 2017.

 • Lenovo 500 Multimedia Controller preț de pornire de $54,99, disponibil începând din martie 2017.

 • Lenovo Phab 2 Pro este deja disponibil pe http://shop.lenovo.com/us/en/tango/.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button