MORE

Lenovo pregateste o tableta de 18.4 inch

Tabletele gigant se pare ca prind teren pe piata, dupa ce Samsung a lansat un model de 18.4 inch si Alcatel a lansat una de 17.3 inch, acum este randul celor de la Lenovo sa lanseze o tableta gigant de 18.4 inch.

gigant tablet

Modelul cu pricina a fost descoperit in GFXBench sub numele de Lenovo PB2-690N. Tableta are un panou cu o rezolutie de 2560×1440 pixeli, o rezolutie mult mai mare in comparatie cu rezul modelelelor care au doar Full HD. Procesorul este un Snapdragon 652 octa core cu 4GB RAM si 64GB pentru stocare. Sistemul de operare este Android 6.0. Momentan nu sunt deetalii legate de pret. Tabletele de acest gent sunt foarte utile in domeniul business si educativ.

[Sursa]

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button