Știri ITTECHTelefoane

Lenovo pare că lucrează la o tabletă pliabilă de 13 inch

Tot așteptăm să vedem care va fi prima companie care va lansa pe piață un dispozitiv pliabil sau cu un ecran flexibil, dar deocamdată nu a sosit vreunul. Există totuși speranțe, promisiuni, și foarte multe zvonuri.

Cel mai recent se leagă nu de un telefon, ci de o tabletă. Una produsă de Lenovo care ar avea un ecran de 13 inch ce poate fi îndoit într-o anumită măsură… îndoit fără a fi nevoit să îl înlocuiți. Ecranul cu pricina ar fi produs de LG. Conform informațiilor care vin de la o publicație din Coreea de Sud, cele două companii semnând deja un acord care include o clauză de non-dezvăluire (evident ignorată de cineva) pentru dezvoltarea tehnologiei pentru panoul care va fi folosit.

Nu sunt alte informații disponibile despre această tabletă, așa că puteți doar să speculați despre cum va arăta, când va fi lansată sau cât va costa. Zvonul nu a fost confirmat de nici una din părțile implicate, și cu siguranță nu va fi până în momentul unei dezvăluiri oficiale.

Până când se va întâmpla asta, nu putem decât să așteptăm și să vedem dacă luna viitoare va face Samsung vreo mișcare pe acest front, fiind promisă o dezvăluire a unui astfel de dispozitiv în cadrul conferinței care se va desfășura în luna noiembrie.

Câteva alte companii pe lângă Lenovo și Samsung au dat semne că vor crea astfel de dispozitive în viitor, așa că măcar ne putem mulțumi cu gândul că ne apropie de sfârșitul erei în care fiecare dispozitiv mobil arăta exact la fel… bine, probabil și cele care vor urma vor arăta la fel între ele, dar măcar nu va fi același dreptunghi cu colțuri rotunjite ca până acum.

[BGR]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button