Telefoane

LENOVO MIIX 2-O tableta cu Windows 8.1 foarte reusita

LENOVO MIIX 2 este o tableta care vine cu Windows 8.1 preinstalat, ceea ce este un avantaj. De fapt, cum sa nu fie un avantaj ca tableta sa foloseasca acelasi sistem de operare ca si computerul personal?!

Puteti instala ce programe doriti, iar programele pentru Windows se gasesc peste tot, nu suntem limitati de un anumit market, desi Windows 8 si 8.1 dispun chiar si de un astfel de market. Tableta are un ecran de 8 inch cu o rezolutie de 1280 x 800 de pixeli pe panou IPS. Luminozitatea este foarte buna iar unghiurile de vizualizare foarte largi.

Pe langa procesorul Intel Atom Quad Core care ruleaza la o frecventa de 1.33 GHz, avem 2GB RAM LPDDR3 la 1333MHz si un spatiu de stocare intern de 64 de GB. Pe spate gasim o camera de 5MP si un difuzor. In partea frontala avem camera web de 2MP si butonul tactil cu sigla Windows, care are si feedback atunci cand este atins. Pe lateral avem butonul de power si cele de volum, microfonul, slotul pentru card si mufa pentru casti. Pentru conectivitate putem folosi Bloetooth 4.0 si WiFi 802.11 b/g/n. Greutatea tabletei este de 350 de grame. Producatorul sustine ca bateria are o autonomie de 7 ore, iar constructia tabletei este comparabila fara discutie cu a unui iPad Mini.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button