PC

Lenovo lansează o ediție aniversară a laptopului ThinkPad

Cu ocazia sărbătoririi a 25 de ani de ThinkPad, Lenovo lansează o ediție limitată a popularului laptop, ThinkPad Anniversary Edition 25. Posibil totuși ca Lenovo să aibă o problemă, deoarece cu siguranță fanii acestei serii își vor dori cu toții câte un exemplar.

Acest model are un aspect retro, care vine la pachet cu unele funcții la fel de retro pentru care seria ThinkPad a fost mereu faimoasă, dar toate acestea sunt susținute de un hardware modern.

Varianta originală ThinkPad 700C a fost anunțată pe 5 octombrie 1992. E greu de crezut că a trecut atât de mult timp. 25 de ani mai târziu, ThinkPad în continuare este un nume cu răsunet în rândul laptopurilor. De altfel, la conferința CES din 2015, Lenovo a și avut expus exemplarul cu numărul 100.000.000 din seria ThinkPad.

Modelul aniversar are o tastatură clasică, cu iluminare laterală, ce are tastele dispuse pe 7 rânduri. Tasta Enter este colorată în mod tradițional în albastru, și bineînțeles că nu putea lipsi TrackPoint-ul. Tot pe tastatură mai găsim taste dedicate pentru volum și LED-urile de stare, care par să lipsească de pe dispozitivele mai noi. Logo-ul ThinkPad este de asemenea colorat în varianta tradițională cu multiple culori.

Sub capota lui ThinkPad Anniversary Edition 25 se află un model T470, care vine cu un procesor Intel Core i7-7500U, la care se adaugă o placă video dedicată – GeForce 940MX. Display-ul este de 14″, și are toate tipurile de conectori pe care v-ați aștepta să-i aibă un laptop în 2017. Deși arată ca decupat din anii ’90, cu siguranță Lenovo nu va întâmpina nicio problemă în a vinde toate unitățile care vor fi disponibile.

Pentur cine dorește să achiziționeze acest laptop, ar face bine să se grăbească. ThinkPad Anniversary Edition 25 este disponibil în ediție limitată, doar în câteva țări, pornind de la prețul de 1899 dolari.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button