RSS PaginaDeMediaTECHTech&IT

Lenovo lanseaza noua gama ThinkBook in Romania

Lenovo a anuntat o noua serie de produse dedicate muncii de birou, care va fi disponibila pe teritoriul tarii noastre. Este vorba despre seria ThinkBook care include o noua linie de laptopuri ultra-subtiri, construite pentru a raspunde nevoilor de mobilitate si performanta ale tinerilor profesionisti.

Daca lucrati in acest moment sau ati lucrat de curand intr-o corporatie sau multi-nationala, stiti deja ca majoritatea angajatilor au nevoie de un device pe care sa lucreze, cu care sa ramana conectati tot timpul si pe care sa vada din cand in cand un Netflix… in pauzele de masa, desigur 😀 Gama ThinkBook ofera laptopuri din seria consumer, cu design elegant si preturi avantajoase, alaturi de un customer support bun si posibilitatea de a extinde garantiile. ThinkBook permite companiilor in plina dezvoltare sa pastreze un avantaj in atragerea tinerilor pasionati de tehnologie cu dispozitive cool, dar rentabile.

In intreaga lume, companiile adopta o tendinta numite Choose Your Own Device, iar un studiu facut de Lenovo pe acest subiect arata ca tinerii sunt destul de interesati de aspectul laptopurilor lor, de la culori la materiale, dar prefera comoditatea de a alege un dispozitiv dintr-o lista scurta. Seria ThinkBook S include modele de 13 si 14 inci si este conceputa pentru companiile care doresc sa le ofere cele mai bune servicii angajatilor. Lenovo ThinkBook 13s si 14s imbina stilul modern si elementele de design precum exteriorul de aluminiu, cu caracteristicile de securitate si fiabilitatea pe care utilizatorii si le doresc.

Laptopurile ThinkBook au un aspect premium, pot fi deschise la 180 de grade si au o rama ultra-slim, pentru a oferi un ecran mult mai mare intr-un design portabil. Sunt acoperite cu un strat de aluminiu si magneziu pentru a oferi laptopului o nuanta Mineral Grey. De asemenea, sunt foarte usoare, ThinkBook 14s cantarind doar 1.5kg, iar 13s doar 1.34kg.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button