Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Lenovo lansează în Romania laptopul de gaming Legion Y520

/
/
/

Lenovo anunță lansarea în România a celui mai nou model de laptop dedicat segmentului de gaming din catalogul companiei, Legion Y520.

Acest laptop are un ecran cu o diagonală de 15.6 inch, construit folosind panou de tipul IPS, și vine echipat ca standard cu un sistem audio compus din două difuzoare Harman de 2W, cu suport pentru Dolby Audio Premium.

Configurația exactă a lui Lenovo Legion Y520 poate fi selectată de utilizator, în varianta sa de top acest laptop având un procesor i7 7700HQ, 8GB de memorie RAM, o placă video GeForce GTX 1050 Ti cu 4GB de VRAM și o capacitate de stocare de până la 512GB sub forma unui SSD M.2 prin interfață PCI-E. Alături de toate porturile aferente unul laptop de gaming, veți mai găsi la bord și conectivitate WiFi de tipul AC și Bluetooth 4.1.

Lenovo Legion Y520 vine fie cu sistemul de operare Windows Home, fie cu FreeDOS, iar prețul pentru varianta sa de bază este de 3200 de lei.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

8 Comments

  1. Un Link va rog de unde pot sa achizitionez modelul cu i7 7700HQ, 8GB ram, GeForce GTX 1050 Ti cu 4GB si 256 sau 512GB m2 ssd.Va multumesc.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar