MORE

Si inca un stick PC, de aceasta data Lenovo Ideacentre Stick 300, cu Windows 10 si difuzor integrat!

Se pare ca este luna stick PC-urilor, acele comutere miniaturale care se infig in televizor si ti-l fac mai destept, sau in monitor, si iti ofera intreaga experienta de utilizare a unui PC obisnuit. Ma rog… mai putin Witcher 3. Avem in test Compute Stick-ul de la Intel, care va beneficia de un review in emisiunea de Sambata asta de la 10.30 de pe TVR1, mai exista unul de la Microsoft despre care am scris aici, numit Splendo, si iata acum inca unul, Lenovo Ideacentre Stick 300.

Ce are acesta din urma atat de special? Lenovo Ideacentre Stick 300, care va intra in vanzare in toamna, va costa 129 de dolari, ceea ce reprezinta un pret rezonabil, pe care il platiti pentru un procesor Intel Baytrail, cu 2GB RAM si 32GB storage, si toate astea indesate intr-un body gros de 15mm. In principiu el ar avea acum Windows 8.1 upgradabil la 10, dar cel mai probabil, banuim noi, dat fiind ca va vi comercializat din toamna va veni direct cu Windows 10. Just a wild guess.

Ca si conectivitate are Bluetooth 4.0 (deci ca si la celelalte doua se pot conecta mouse si tastatura wireless), W-Fi 802.11 b/g/n, si intra in monitor sau televizor pe HDMI. Lenovo Ideacentre Stick 300 mai are si un port USB 2 si card reader microSD. Dar partea cea mai haioasa este difuzorul integrat, ceea ce il poate face extrem de atragator pentru cei care calatoresc mult si vor sa-si care… computerul dupa ei, conectandu-se la display-ul din camera de hotel sau de pe unde ii poarta pasii.

Articole asemanatoare

Back to top button