MORE

Lenovo Horizon PC, un posibil „game changer”?

Lenovo a incercat sa implementeze un concept bun (si scump) cu Lenovo Horizon PC din seria lor de PC-uri All in One. Subliniez, a incercat. Doar pentru ca un calculator isi are alimentarea bazata pe o baterie, inseamna oare ca acel calculator este portabil?

Horizon PC, de exemplu, are masa de 7.7 kg. Nu cred ca ati dori sa carati dupa voi 7.7kg zilnic. Ei bine , cei de la Lenovo s-au hotarat sa rezolve acest inconvenient prin introducerea a doua noi modele in gama Horizon prezentate astazi la IFA: Horizon 2s si Horizon 2e. Horizon 2s va avea masa de 2.5 kg si un ecran de 19.5 inch, iar Horizon 2e va avea o greutate de 4.5 kg si un ecran de 21.5 inch. Din nefericire, chiar daca 2e este mai greu decat 2s, ambele PC-uri vor avea o baterie ce va tine 3 ore. Varianta 2s va fi disponibila in Septembrie la pretul de 949$, iar varianta 2e va aparea in decursul acestui an si va putea fi achizitionata la pretul de 749$. Cei de la Lenovo au mai anuntat si un nou model de laptop mid-range : The Edge 15. Acesta va avea un ecran de 15 inch si va fi incadrat intre modelele Yoga si Flex. Procesorul ales de Lenovo pentru acest laptop este un intel core i7 Haswell, el fiind insotit de memorie DDR3 de 8GB.

Pe de alta parte, pentru un artist sau un om de afaceri un asemenea TabletPC este ideal. Ai portabilitate combinata cu putere de procesare, elemente care se pare ca alcatuiesc viitorul. Noi incercam sa punem in lumina plusurile si minusurile. Voi ce spuneti? Este un asemenea TabletPC viitorul? Ati achizitiona asa ceva la un pret de sa zicem…4000 de Ron? Este o intrebare care necesita un raspuns cumpanit, mai ales daca tinem cont de faptul ca domeniile in care se poate folosi Lenovo Horizon PC sunt multiple.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button