MORE

Lenovo anunță Yoga 910

Lenovo a dezvăluit la IFA 2016 succesorul pentru Yoga 900, sub forma unei noi combinații de laptop și tabletă, aducând hardware mai bun și câteva funcții noi.

Lenovo Yoga 910 este un dispozitiv cu un ecran de 13.9 inch, care se va remarca foarte rapid prin faptul că are margini a căror dimensiune este de numai 5 milimetri. Această reușită a fost posibilă prin mutarea camerei integrate în partea de jos a ecranului.

Yoga 910 va veni în două variante principale diferențiate tocmai prin acest ecran. O variantă va avea un panou capabil să redea rezoluția de 4K, iar cealaltă se rezumă la clasicul Full HD. Ambele variante sunt echipate cu cea mai nouă tehnologie de la Intel, folosind procesoare din seria Kaby Lake, ajungând până la i7. Pe partea de memorie Yoga 910 va suporta până la 16GB de RAM și stocare pe SSD de până la 1TB.

yoga 910

O funcție nouă destul de interesantă este integrarea unui cititor de amprente, care poate fi folosit atât pentru accesarea sistemului de operare Windows 10, cât și pentru diverse alte aplicații sau adrese web care necesită un astfel de nivel de siguranță. Conectivitatea rămâne în mare parte intactă de la generația anterioară, dar acum este prezent și un port USB Type-C.

Prețul pentru Lenovo Yoga 910 începe de la 1300 de dolari și va crește în funcție de configurația aleasă. Lansarea oficială va avea loc în luna octombrie.

[The Verge]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button