MORE

Lenovo anunta Phab 2 Pro, primul telefon cu suport pentru Project Tango

Lenovo a dezvaluit un nou telefon din seria Phab 2, care poarta desemnarea Pro si este primul telefon care sa aiba suport pentru tehnologia din Project Tango, dezvoltata de Google.

Project Tango presupune integrarea intr-un dispozitiv, pana acum in tablete dedicate dezvoltatorilor, a unui sistem capabil sa perceapa spatiu 3D folosind camerele aparatului, dintre care una este de profunzime si capabila de motion tracking. Astfel, sistemul poate sa fie folosit la executarea de operatiuni spatiale, cum ar fi calcularea distantei dintre doua puncte sau scanarea mediului si reconstruirea sa sub forma unui mediu tridimensional in software.

Spre deosebire de modelele Phab 2 si Phab 2 Plus, care nu au suport pentru Tango, Phab 2 Pro are la baza un procesor Qualcomm Snapdragon 652, construit pentru a functiona cu Project Tango. Telefonul dispune de 4GB de memorie RAM, 64GB spatiu de stocare, suport pentru un card SD, o baterie de 4050mAh, o camera speciala de 16 megapixeli, una secundara 8 megapixeli, iar ecranul sau este un IPS de 6.4 inch.

Lenovo Phab 2 Pro va fi disponibil din aceasta toamna, luna septembrie, la pretul de 500 de dolari

[ArsTechnica]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button