MORE

Lego Worlds – Un competitor pentru Minecraft!

Da, zvonurile acelea cum ca Lego construieste un competitor direct pentru Minecraft… erau adevarate! Asa am primit Lego Worlds. Jocul a fost lansat pe Windows prin Steam’s Early Access cu un pret de 15 Euro si promite sa faca mai mult decat sa te lase sa iti creezi cladiri si sa te lupti cu creaturi.

Poti altera terenul pe o scara mare si poti accesa vehicule (inclusiv dragoni) pentru a te deplasa pe terenul tau. Deloc surprinzatoare este legatura cu lumea reala Lego din caramizi de plastic. Poti juca folosindu-te de cateva seturi Lego, atat old-school cat si curente, si mult mai multe ne-au fost promise pe masura ce timpul trece. Sa nu fiti surprinsi daca la un moment dat veti sfarsi prin a cumpara caramizi digitale, in acelasi timp in care le luati si omologii reali.

Aceasta versiune inca nefinisata nu are multe configuratii si ii lipsesc cateva trasaturi pe care veteranii Minecraft le pot lua de bune. Multiplayerul nu va ajunge pana la un viitor update, astfel incat nu veti construi capodopere cu ajutorul prietenilor. Cu toate acestea, Lego Worlds este cel mai probabil jocul pe care va asteptati ca Lego sa il realizeze ca raspuns la succesul Mojang. Daca ati cautat o alta abordare a jocurilor de constructie, atunci cel mai probabil veti vrea sa incercati Lego Worlds.

Articole asemanatoare

Back to top button