MORE

Lego Star Wars The Force Awakens anuntat

Din moment ce fiecare film Star Wars de pana acum a avut parte de cel putin un joc, a venit momentul ca The Force Awakens sa primeasca propria tranzitie in format Lego digital.

Trailer-ul de anunt al lui Lego Star Wars The Force Awakens s-a scurs pe internet, inainte ca Warner Bros sa apuce sa dezvaluie in mod oficial jocul. Informatii prea multe depsre el nu sunt, dar nici un trebuie, din moment ce stim cam 100% ce se va regasi in el.

In Lego Star Wars The Force Awakens veti asista la o relatare comica a intregii povesti a noului film, una in care nici un personaj nu va putea vorbi, iar in care toate glumele de pe internet despre Emo Kylo Ren vor fi duse pana la extreme.

 

Data de lansare indicata de trailer este de 28 iunie, zi in care va fi disponibil pentru fiecare platforma de sub soare, fie ca este vorba de consolele curente, cele anterioare, cele mobile sau Atari ST.

Daca va intrebati ce gameplay ar putea avea acest joc, simt prin Forta ca va include sarituri, colectarea de jetoane, asamblarea de chestii din Lego si ocazionala bataile impotriva altor personaje Lego. Chiar daca jocurile au devenit de mult repetitive, sunt mereu amuzante.

[VG24/7]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close