Știri

Pregătește-te pentru Star Wars: Ahsoka cu noua colecție LEGO inspirată din serial

Vestea că un nou serial animat din universul Star Wars va ajunge pe micile noastre ecrane i-a încântat pe mulți fani ai francizei. Așa se face că mulți așteaptă cu sufletul la gură să vadă pe viu cum arată cel mai nou efort al celor de la Lucasfilm, iar ca să facă perioada asta mai ușoară, oamenii din spatele serialului s-au aliat cu danezii de la LEGO pentru a crea mai multe seturi speciale inspirate din personajele și navele spațiale care își vor face apariția în serial.

Naveta Jedi Ahsoka Tano’s T-6

LEGO-Ghost-Phantom-II-box

Cu prețul de $199.99, acest set de 599 de piese vine cu 4 minifigurine și include un cockpit accesibil pentru minifigurine, tren de aterizare retractabil, lansatoare de cuie și compartimente de depozitare. Dimensiunile setului sunt de 10 cm înălțime, 27 cm lungime și 24 cm lățime.

Ghost & Phantom II

LEGO-Ghost-Phantom-II-box

Cu 1394 de piese și 4 minifigurine, inclusiv General Hera Syndulla și Lt. Beyta, acest set oferă noi versiuni ale navelor Ghost & Phantom II. Ambele modele sunt pline de detalii, cum ar fi cockpitul dublu pentru minifigurine la Ghost și cockpitul deschis pentru minifigurine la Phantom II. Acest set costă $199.99 și măsoară 12 cm înălțime, 34 cm lungime și 26 cm lățime.

New Republic E-Wing vs. Starfighter-ul lui Shin Hati

LEGO-Ghost-Phantom-II-box

Prezentând nave spațiale din Star Wars: Ahsoka sub formă de LEGO, acest set include 1056 de piese și 4 minifigurine, cum ar fi Baylan Skoll și Shin Hati, fiecare cu săbii laser. Setul va fi disponibil pentru $109.99 începând cu 1 septembrie și măsoară 10 cm înălțime, 27 cm lungime și 24 cm lățime.

Chewbacca

LEGO-Ghost-Phantom-II-box

Cel mai remarcabil dintre seturi, această figurină Chewbacca construibilă vine cu un suport de afișare, arbaletă și bandulieră. De asemenea, include o placă cu informații despre personaj și o minifigurină LEGO Chewbacca cu o arbaletă care lansează cuie. Acest set are 2319 de piese și măsoară 46 cm înălțime și 18 cm lățime. Va fi disponibil pentru $199.99 pe 1 septembrie.

Aceste oferte noi sunt susceptibile să entuziasmeze entuziaștii LEGO și fanii Star Wars. Designul inovator și detaliile intricate promit ore nesfârșite de construcție creativă și joacă. Cu precomenzile deschise, anticiparea crește pentru 1 septembrie, când aceste seturi vor ajunge oficial în rafturile magazinelor.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button