GamingPC&ConsolesTech&IT

Lego: Lord of the Rings, gratuit pe Humble Store până pe 22 decembrie

Săptămâna trecută, Humble Store a oferit pentru o perioadă scurtă de timp copii gratuite ale jocului Lego: The Hobbit tuturor celor care s-au înscris la newsletter-ul magazinului virtual. În această săptămână, face același lucru pentru Lego: Lord of the Rings, care este gratuit până pe 22 decembrie. O mențiune ușor ciudată care poate fi întâlnită pe aceeași pagină este că oferta este valabilă în limita stocului disponibil, Humble Store fiind un magazin virtual care oferă coduri digitale de activare. Precizarea se pare însă că este una necesară, după ce mai multe persoane au raportat în comentariile de săptămâna trecută că Lego: The Hobbit nu mai era disponibil înainte de expirarea ofertei.

Tot ce trebuie să faceți pentru a intra în posesia jocului Lego: Lord of the Rings este să vă abonați la newsletter-ul Humble, ceea ce pare o cerere rezonabilă pentru astfel de promoții. Dacă sunteți deja abonat, nu trebuie decât să faceți click pe butonul „Get the game” și să urmați pașii simpli pentru a primi codul de activare. Va trebui să țineți cont de faptul ca acest cod trebuie activat pe Steam până la data de 27 decembrie, ulterior el devenind invalid.

Puteți profita de ofertă aici și, ținând cont de mențiunea legată de stocul limitat, vă sfătuim să vă grăbiți.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button