GamingRSS PaginaDeMedia

LEGO iti da sansa sa iti construiesti propriul NES din cuburi

Parteneriatele dintre LEGO si Nintendo nu sunt ceva nou, insa ultimul anuntat este poate cel mai interesant de pana acum. Producatorii cuburilor de construit iti ofera sansa sa-ti construiesti propriul NES. Usor si sigur, acesta va deveni cadoul perfect pentru un pasionat de jocuri video. Toata distractia aceasta costa insa, iar price tag-ul de 230 de dolari ii va speria pe multi.

LEGO Nintendo Entertainment System este un concept foarte interesant. In loc sa construiesti un proiect static, va trebui sa asamblezi atat un cartridge de NES, cat si un televizor functional. Bine, intr-un fel functional, intrucat acesta are o manivela pe care o rotesti pentru a-l face pe instalatorul italian sa sara peste obstacole. Partea mai interesanta este ca daca ai deja un set de cuburi Super Mario, le poti combina. Astfel il poti pune pe Mario pe TV si acesta va reda sunetele din joc.

Pretul pentru acest set a fost o provocare si pentru LEGO. Acestia l-au postat initial la 199$, dupa care l-au scumpit la 299$. Abia mai tarziu a fost stabilit pretul actual de 229.99$. Comparativ cu alte seturi, nu este un pret imens, mai ales ca pachet contine nu mai putin de 2.646 de piese. Asta il va face foarte interesant de construit si cu siguranta va fi un proces super placut. In plus, daca vrei figurina Mario care completeaza setul, aceasta va fi disponibila separat pentru 59.99$. In acest fel, un set complet de cuburi cu Mario si consola te va scuti de 290 de parai. Cam mult pentru o consola care nici macar nu functioneaza, dar hei, fanii tot vor cumpara setul.

LEGO NES Pack set

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button