MORE

LEGO – chin si placere in acelasi timp!

Se stie deja ca LEGO este unul dintre jocurile preferate ale oricarui copil, fie baiat, fie fata. Acest joc ii ajuta sa isi dezvolte aptitudinile, si in acelasi timp, sa se si distreze. Cu toate acestea, daca ai „sansa” sa calci pe piesele imprastiate in toata camera, nu iti vei mai dori niciodata sa ii cumperi asa ceva celui mic.

Compania a venit, totusi, cu o solutie care pare sa rezolve acest inconvenient dureros: papucii special creati pentru a calca pe piese fara a simti durerea. Impreuna cu Brand Station, o agentie de publicitate de Franta, papucii anti-LEGO au devenit un accesoriu perfect pentru protectia picioarelor tale. Doar 66 de ani a durat crearea acestor papucei, nu foarte mult avand in vedere faptul ca jocul s-a vandut si se vinde cu aceeasi intensitate.

Un covor plin de piese LEGO poate fi lejer asemenat cu un camp minat. Putine lucruri provoaca o mai mare durere decat aceste piese, aparent, inofensive. Printre atatea vesti bune, trebuie sa existe si una mai putin buna: se va produce un numar limitat de papuci anti-LEGO, 1.500 de perechi, iar cei care completeaza primii lista cu dorinte de Craciun disponibila pe site-ul agentiei franceze, vor fi fericitii posesori ai acestor papuci inediti.

[LEGO]

Tags

Related Articles

Back to top button
Close