MORE

Legend of Grimrock 2 vine cu o noua rasa numita Ratlings

Legend of Grimrock este unul dintre titlurile care au explorat un mod de joc destul de vechi, dar a reusit sa aduca in prin plan gameplay-ul neiertator pe care jocurile vechi precum originalul Elder Scrolls sau Might and Magic. Legend of Grimrock 2 se inhama astfel la un drum anevoios, avand in vedere succesul primului titlu. Dar, din fericire aduce ceva nou: o noua rasa numita Ratlings.

Este clar ca Ratlings nu este pe lista de favorite a jucatorilor de RPG cand vine vorba de rase cu care sa joace. Pana si dezvoltatorul Almost Human ii descrie ca fiind „slabi si plin de boli la suprafata”. Ei mai prezinta si o penalitate de -4 la atributul de forta, ceea ce limiteaza utilizarea lor intr-o lupta. Dar ei sunt supravietuitori : imuni la boala, folositori cu mecanicile si capabili sa poarte o greutate de 15 kg in plus in inventarul lor.

Ratlings or sa apara in joc atat ca o rasa jucabila dar si ca NPC-uri, ajungand in Nex prin intermediul unei galere pirat. „Si-au facut cuibul in partile vestice ale insulei, dar ei de obicei umbla pe toata insula, desi il evita pe „The Boss”. „Cand mirosi praf de pusca in aer, stii cu siguranta ca sunt pirati Ratling prin apropiere”, a declarat studio-ul intr-un comunicat de presa recent.

Bineinteles, Ratlings nu sunt singura rasa de acest fel din joc. Mai sunt Insectoids, Lizardmen si Minotaurs, fiecare cu propiile puteri si slabiciuni.Dar aditia sobolanului inseamna ca este acum posibil sa faci un „party” numai din caractere non-umane unice si de-abia astept acest lucru. Almost Human Games au mai adaugat ca Legend of Grimrock 2 va aparea ceva mai tarziu in acest an.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button