Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Legacy of Kain: Dead Sun, jocul care nu a fost sa fie, are un totusi un gameplay pe net!

/
/
/
/
image
img

Un fragment de gameplay din jocul Legacy of Kain: Dead Sun, care a fost anulat de Square Enix, „a fost gasit online”.

Legacy of Kain: Dead Sun s-a aflat trei ani pe „masa” dezvoltatorilor de la studioul britanic Climax inainte de a fi retras definitiv, pe motiv ca vanzarile nu s-ar fi ridicat la asteptarile publisher-ului Square Enix. Climax, cunoscut pentru titluri precum Silent Hill: Shattered Memories si viitorul Assassin’s Creed Chronicles: China, a colaborat, pentru Dead Sun, cu studioul Crystal Dynamics, care a produs intreaga serie Legacy of Kain. Acum, la trei ani dupa ce publisher-ul a anulat proiectul destinat consolelor PS3 si Xbox 360, pe site-ul NeoGAF a aparut un gameplay needitat, de 30 de minute.

Jocul a fost anulat, evident, dar macar avem Nosgoth, un free to play care se pare ca nu a primit atat de multe laude, pe cat Square s-au asteptat. Pe de alta parte odata cu reinventarea Larei in ultimul Tomb Raider, poate primim si un un reboot al seriei Legacy of Kain!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar