GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Left 4 Dead 3 a fost doar un experiment

Deocamdată nu există

De ani de zile tot vedem cum se scurg de la Valve detalii despre un nou joc Left 4 Dead. Au fost zărite imagini, au fost observate diverse urme ale sale în motorul Source 2, iar pentru o vreme părea de parcă Valve va învăța să numere până la 3 cu cea mai recentă franciză a lor (dacă ignorăm DotA).

Dar jocul tot nu s-a materializat după toți acești ani, și nu pare de parcă o va face, fiindcă practic nu a existat vreodată. Conform declarației lui Robin „Team Fortress 2 era respectabil la un moment” Walker, într-un interviu pentru IGN, toate leak-urile pe care le-am văzut tot acest timp erau pur și simplu de la diverse etape de testare și dezvoltare ale motorului Source 2. Au folosit resurse din Left 4 Dead pentru a construi noul motor grafic, fără intenția de a realiza un produs efectiv bazat pe populara serie despre urlat la oameni ce deranjează vrăjitoarea.

Așa că dacă sperați la mai multe peripeții zombilitice, ar trebui să vă puneți pofta în cui. Sau puteți explora Steam Workshop, pentru că sunt vreo mie de mod-uri pentru Left 4 Dead 2.

[IGN]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button