Telefoane

LeEco X10 va avea patru camere

Vremea în care un telefon avea doar două camere pare a fi din ce în ce mai arhaică, cele mai noi modele ajungând până la patru senzori de imagine, cum ar fi noul telefon de la LeEco.

Modelul cu pricina este LeEco X10, numit și X85x, care a fost zărit recent în baza de date a GFXBench. Elementul cel mai interesant al telefonului este că folosește patru camere, două principale și două secundare. Acestea vin în pereche de 12 megapixeli și 15 megapixeli, camerele cu senzorul mai mic fiind cele principale. Dovedind că megapixelii nu decid totul, această configurație va putea înregistra video în format 4K, în timp ce camerele secundare de 15 megapixeli sunt limitate la Full HD și la o rezoluție mai ciudată de 2320×1740, una din camere posibil fiind folosită pentru a captura detalii care să îmbogățească imaginile făcute de cealaltă cameră.

În rest, telefonul are un ecran de 5.5 inch care redă rezoluția de 2560×1440 și este construit pe baza unui chipset Qualcomm Snapdragon 820 cu un procesor grafic Adreno 530. În funcție de variantă, LeEco X10 poate avea ori 4GB, ori 6GB de memorie RAM și 32GB sau 64GB de stocare.

Nu sunt informații despre disponibilitatea sa, inițial făcându-și apariția în baza de date a TENAA, în China, încă din noiembrie, dar fără să fie un anunț despre data sa de lansare sau prețul.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button