Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Leak-urile sunt noua strategie de marketing a Xiaomi

/
/
/

Suntem obisnuiti sa vedem companii ce disemineaza in moduri nu foarte subtile informatii interne pentru a genera publicitate, sau ofiteri ai companiilor plimbandu-se in public cu terminale inca neprezentate oficial.

Trebuie insa sa recunoastem ca nu ne aducem aminte sa fi vazut pana acum o demonstratie chiar atat de flagranta ca cea a lui Lei Jun, CEO-ul Xiaomi.

Xiaomi-Mi-Band-2-Lei-Jun

In cadrul unei conferinte din China de saptamana trecuta, Lei Jun s-a afisat cu noul device portabil, Xiaomi Mi Band 2. Este succesorul primului produs Mi Band, o banda de fitness extrem de populara datorata pretului extrem de scazut, dar care s-a bazat pe o aplicatie de telefon pentru a oferi informatii, datorita lipsei unui ecran dedicat.

Ei bine, versiunea succesoare se pare ca va compensa acest neajuns.

Voi ce parere aveti? E de dorit o astfel de abordare din partea companiilor si a liderilor lor? Si folositi, sau aveti de gand sa folositi o banda de fitness?

Sursa: [Android Authority)

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar