GamingRSS PaginaDeMediaTECHTech&IT

Leak-urile arata ca AMD Ryzen 5 5600X ii da knock-out lui Intel Core i5-10600K

Daca leak-urile chiar au dreptate, atunci asistam la suprematia echipei rosii nu doar la sectorul placilor video, ci si in ceea ce priveste procesoarele. AMD Ryzen 5 5600X are niste rezultate la benchmark-uri absolut uimitoare, din cate se pare.

Puterea lui Ryzen 5 5600X se afla in performantele sale multi-core de 2048cb si single-core de 258cb, care intrec Intel Core i5-10600K, al carui scor atinge 1457cb multi-core si 201cb single-core.

Potrivit testelor, Ryzen 5 5600X este cu 42% mai rapid decat adversarul sau albastriu in multi-core, si cu 25% mai rapid in single-core. Si nu doar atat. Cei de la wccftech indica faptul ca Ryzen-ul intrece pana si Intel Core I7-10700K in ambele scenarii.

AMD Ryzen 5

Dupa cum am mentionat, leak-urile nu ar trebuie sa fie luate 100% in serios, mai ales daca ne confruntam cu numere atat de mari si cu diferente astronomice intre rezultatele obtinute.

Spuneam de credibilitatea surselor. Stim ca AMD sunt maestri atunci cand vine vorba de multi-core, dar au cam pierdut teren in fata lui Intel in ceea ce priveste single-core.

AMD Ryzen 5

Diferenta este importanta, pentru ca Intel sunt recunoscuti unanim drept regii performantei single-core la procesoare, din moment ce exista o lista destul de mare de jocuri si de aplicatii optimizate pentru asta.

Asa ca, daca AMD si-au imbunatatit, intr-adevar, sectorul single-core, Ryzen 5 5600X ar da knock-out procesoarelor Intel.

AMD Ryzen 5

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button